Pechbijstand België; Touring Wegenhulp

Touring Wegenhulp

Pech onderweg?

U kan het zich beslist nog wel herinneren; die eerste keer dat de wagen weigerde dienst te doen.. wat een baaal moment niet? Niet op tijd op het werk, te laat voor uw afspraak, kinderen die niet of veel te laat op school geraken,..enz.. kortom heel wat ongemakken en nare gevolgen.

Toch kunnen de gevolgen van autopech in de meeste gevallen beperkt gehouden worden als u een verzekering pechbijstand heeft op uw wagen.

Dit soort bijstand is als wegenhulp bedoelt en kan u uitbreiden al naargelang uw eigen wensen of behoeften.

Bij Touring zijn er meer dan 200 wegenwachters met volledig uitgeruste depannagewagens. Touring wegenhulp kan je bij pech bereiken via hun telefoonnummer: 070/344.777 hier zijn ze dag en nacht bereikbaar 7d/7d!

Een goede service bieden is dan ook één van de sterkste kenmerken van Touring. Om lid te worden volstaat het om via deze website uw aanvraag even online in te geven.

U krijgt eerst een handig overzicht welke opties u eventueel kan bij-verzekeren. U kan kiezen of u maandelijks betaald of éénmalig en kan bovendien wanneer u lid bent van Touring, profiteren van heel wat bijkomende voordelen en aanbiedingen. Aarzel dus niet langer en wordt vandaag nog lid van Touring Wegenhulp!

Voor de beste prijs voor uw Pechbijstand: Klik hier!

Nog geen reacties.

Plaats een reactie